Skip to main content

Bliv fri for at snorke

Det generer måske ikke dig så meget som din partner. Sådan undgår du at larme om natten.

Der er mange gode grunde til at forsøge at komme af med sin snorken. En britisk undersøgelse har tidligere vist, at har man en ægtefælle, der snorker, vil man ved sit guldbryllup have gået glip af fire års søvn.

Søvnmangel kan have mange negative konsekvenser for vores krop, og snorken kan være årsagen til det. De mest alvorlige "snorkere" bør søge lægehjælp, men der er et par tricks, man kan afprøve for at komme sin snorken til livs, skrivermsnbc.com.

Tennisbold

De fleste sover og snorker meget tungt, når de sover på ryggen. Et trick kan derfor være at sy en tennisbold ind i en lomme på ryggen af en gammel t-shirt. Det kan muligvis mindske din snorken, når du bliver forhindret i at sove på ryggen.

Næsestrips

Snorken kan skyldes en tilstoppet næse, men det kan man få hjælp til. En næsestrip åbner luftvejene mere, så du lettere kan trække vejret. Det kan enten mindske eller helt fjerne dine snorkeproblemer.

Bøjle

Det virker måske lidt voldsomt, men denne gummibøjle - som minder om den sportsudøvere bruger til at beskytte tænderne under en kamp - kan reducere snorken med op til 90 pct. Den skubber underkæben ud, så der lettere kommer luft igennem systemet. Der findes forskellige prisløsninger af bøjlen på markedet.

Luftfugter

Den fugtige luft, som maskinen producerer i soveværelset, kan hjælpe med at åbne luftvejene og dermed mindske snorken.

Puder

Det kan virke godt mod snorken at få hævet hovedet en smule om natten. Brug et par ekstra puder eller læg et tæppe ind under madrassen, så den er en smule højere i den ene ende.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2445214.ece

Comments

Popular posts from this blog

Bilka - Kettler Paso 309 Motionscykel

"Paso 309 motionscykel. Kraftig stabil model til den lettere krævende bruger. Pulverlakeret stålramme. Nem overskuelig computer. Styr kan justeres i vinkel, sadel justeres vertikalt og horisontalt. Transporthjul fortil. - Svinghjulsvægt: 9 kg - Elektronisk styret magnetbremse - 16 belastnings-intervaller - Computer med LCD skærm og 7 funktioner bl.a. hastighed og distance - 8 træningsprogrammer inkl. 1 pulsstyret program. - 4 personers brugerflade - Håndpulssensor - Max brugervægt 130 kg. - Mål opstillet: 101 x 136 x 60 cm. - Egenvægt 32 kg" Bilka - Kettler Paso 309 Motionscykel

Spring has finally arrived in Chile

It seems like spring have arrived to Chile. All the flowers is so beautiful