"Brød, suppe, pure og kage – der er næsten ikke den type mad, som græskar ikke kan bruges i. Og får du købt et rigtig stort græskar, kan du lave meget mad ud af det.
Louisa Lorang, der er madskribent, anbefaler bl.a., at man laver en græskarsuppe, som man kan bruge dagen efter i en ny ret som sauce. Hun taler også for, at man gerne må snyde lidt, når det eksempelvis kommer til bouillon i suppen.
- Jeg elsker suppe. Det er en nem måde at få masser af grønt og smag i både voksne og børn. Og jeg bruger ofte en urtebouillon, når jeg laver suppe. I min verden er det okay at bruge færdige produkter til at lette hverdagens madlavning. Vel at mærke, hvis produktet er i orden! Vælg det græskar, du bedst kan lide, eller det, der er nemmest at bære hjem. Jeg foretrækker butternutsquash, men det er en smagssag, siger Louisa Lorang til Alive.dk.
"
Sådan får du brugt et helt græskar - Mad - Nyheder - alive.dk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
USA overvejer at annektere Grønland: Trumps dristige udmelding!
USA overvejer at annektere Grønland: Trumps dristige udmelding under pressemøde med NATO-chef Mark Rutte I en tid hvor geopolitik og interna...

-
Forsvundne Danskere: Hvad skete der med Niels Henrik Nielsen? Den 24. juli kl. 22.05 kan du på DR følge det dramatiske og gådefulde afsnit ...
-
Kettler Paso 309 Motionscykel – Din Nye Træningspartner i Hjemmet Er du på udkig efter en pålidelig og alsidig motionscykel, der kan tage ...
-
"Eksklusive herreure, hvor hvert ur er kendetegnet med et individuelt serienummer. Urene er produceret i et meget begrænset oplag, og e...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar