"Brød, suppe, pure og kage – der er næsten ikke den type mad, som græskar ikke kan bruges i. Og får du købt et rigtig stort græskar, kan du lave meget mad ud af det.
Louisa Lorang, der er madskribent, anbefaler bl.a., at man laver en græskarsuppe, som man kan bruge dagen efter i en ny ret som sauce. Hun taler også for, at man gerne må snyde lidt, når det eksempelvis kommer til bouillon i suppen.
- Jeg elsker suppe. Det er en nem måde at få masser af grønt og smag i både voksne og børn. Og jeg bruger ofte en urtebouillon, når jeg laver suppe. I min verden er det okay at bruge færdige produkter til at lette hverdagens madlavning. Vel at mærke, hvis produktet er i orden! Vælg det græskar, du bedst kan lide, eller det, der er nemmest at bære hjem. Jeg foretrækker butternutsquash, men det er en smagssag, siger Louisa Lorang til Alive.dk.
"
Sådan får du brugt et helt græskar - Mad - Nyheder - alive.dk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Is Love Fading for the Sussexes? Harry and Meghan’s Relationship Under Scrutiny
Is Love Fading for the Sussexes? For years, Prince Harry and Meghan Markle have been the couple who stood united through thick and thin—defy...
-
Forsvundne Danskere: Hvad skete der med Niels Henrik Nielsen? Den 24. juli kl. 22.05 kan du på DR følge det dramatiske og gådefulde afsnit ...
-
Kettler Paso 309 Motionscykel – Din Nye Træningspartner i Hjemmet Er du på udkig efter en pålidelig og alsidig motionscykel, der kan tage ...
-
Indledning Nytårstalen 2025 Den 1. januar 2025 holdt statsminister Mette Frederiksen sin årlige nytårstale, og som altid var det en tale,...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar