Skip to main content

ANSATTE SNYDES FOR LØN FERIEPENGE OG PENSION

LO anklager mange arbejdsgivere for at beholde løn, pensionsbidrag og feriepenge fra de ansatte. Det er sket i over halvdelen af 1163 sager, som LO sidste år indbragte for det arbejdsretslige system, skriver Politiken.

- Det her er tyveri - og det i et omfang, som vi simpelthen ikke skal leve med - det er ganske enkelt ikke i orden. Jeg er nødt til at tage en alvorlig snak med Dansk Arbejdsgiverforening (DA), siger LO's næstformand Lizette Risgaard til avisen og tilføjer:

- For det kan ikke være rigtigt, at vores medlemmer ikke kan regne med de lønaftaler, vi har indgået. Og vi er ret sikre på, at det her kun er toppen af isbjerget; der er mange sager, der slet ikke opdages, siger hun.
http://epn.dk/privat/article2684734.ece

Comments

Popular posts from this blog

Bilka - Kettler Paso 309 Motionscykel

"Paso 309 motionscykel. Kraftig stabil model til den lettere krævende bruger. Pulverlakeret stålramme. Nem overskuelig computer. Styr kan justeres i vinkel, sadel justeres vertikalt og horisontalt. Transporthjul fortil. - Svinghjulsvægt: 9 kg - Elektronisk styret magnetbremse - 16 belastnings-intervaller - Computer med LCD skærm og 7 funktioner bl.a. hastighed og distance - 8 træningsprogrammer inkl. 1 pulsstyret program. - 4 personers brugerflade - Håndpulssensor - Max brugervægt 130 kg. - Mål opstillet: 101 x 136 x 60 cm. - Egenvægt 32 kg" Bilka - Kettler Paso 309 Motionscykel

Spring has finally arrived in Chile

It seems like spring have arrived to Chile. All the flowers is so beautiful