Faktisk er der nu flere, som køber fødevarer end spiritus ved grænsen. Samme undersøgelse, der viser, at 56 procent køber fødevarer, viser, at 47 procent køber spiritus ved grænsen.
Lektor Susanne Bygvrå fra Institut for Grænseregionsforskning ved Syddansk Universitet siger, at fedtafgiften har været med til at forstærke den tendens.
"Tidligere havde folk kun spiritus, øl og vin i hovedet. De sidste par år har dagligvarer været stigende, mens de gamle, kendte produkter falder eller stagnerer. Det er en udvikling, som fedtafgiften forstærker," siger hun til Jyllands-Posten.
http://borsen.dk/nyheder/privatoekonomi/artikel/1/226031/mad_overhaler_spiritus_i_graensebutikker.html
Lektor Susanne Bygvrå fra Institut for Grænseregionsforskning ved Syddansk Universitet siger, at fedtafgiften har været med til at forstærke den tendens.
"Tidligere havde folk kun spiritus, øl og vin i hovedet. De sidste par år har dagligvarer været stigende, mens de gamle, kendte produkter falder eller stagnerer. Det er en udvikling, som fedtafgiften forstærker," siger hun til Jyllands-Posten.
http://borsen.dk/nyheder/privatoekonomi/artikel/1/226031/mad_overhaler_spiritus_i_graensebutikker.html
Comments
Post a Comment