Konditor Mette Blomsterberg viser en alternativ måde at bruge sommerens høst af hindbær på. Hun forklæder dem som hindbærflæsk.
De alternative hindbær får selskab af en valnødde-nougatlagkage. Som sædvanlig er alt gennemtænkt i Blomsterbergs køkken, så også serveringen kommer der gode ideer til.
www.dr.dk/detsoedeliv
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Nemt grovbrød (1 stort brød eller 2 mindre)
Ingredienser 25 g gær 5 dl lunkent vand 2 tsk salt 1 spsk honning eller sukker 2 spsk olie (f.eks. raps- eller olivenolie) 150 g havr...
-
Forsvundne Danskere: Hvad skete der med Niels Henrik Nielsen? Den 24. juli kl. 22.05 kan du på DR følge det dramatiske og gådefulde afsnit ...
-
Kettler Paso 309 Motionscykel – Din Nye Træningspartner i Hjemmet Er du på udkig efter en pålidelig og alsidig motionscykel, der kan tage ...
-
"Eksklusive herreure, hvor hvert ur er kendetegnet med et individuelt serienummer. Urene er produceret i et meget begrænset oplag, og e...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar