19 juli 2011

Frugt og grøntsager med højt indhold af C-vitamin

Her er de største C-vitamin-bomber - Mad - Nyheder - alive.dk: "Hellere rød end grøn peberfrugt
I rå hyben er der 840 mg. C-vitamin pr. 100 gr., mens nummer to på listen er tørrede korianderblade med 567 mg. C-vitamin pr. 100 gr. Persille, guavabær og hybensaft følger lige efter, mens nummer seks er rød peberfrugt med 191 mg.

- Der er flere C-vitaminer i den røde peberfrugt i forhold til en grøn eller gul peberfrugt, fordi den er ”modnet” fra den grønne udgave, forklarer Lisa Bolting.

Hun siger, at en rød, rå peberfrugt faktisk indeholder tre gange så mange C-vitaminer som en appelsin."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Opsummering af Bogen Dit selvhelbredende sind: Introduktion til din medfødte sundhed

Bogen Dit selvhelbredende sind: Introduktion til din medfødte sundhed af Roger Mills og Elsie Spittle handler om, hvordan vores mentale sund...